Samlelån

Har du tidligere optaget dyre lån, med en høj rente? Så er samlelån en oplagt mulighed for dig, der kan give større økonomisk overblik og en lavere rente. Du vil samtidig få en tilpasset månedlig ydelse, der matcher din aktuelle økonomiske situation.

Sammenlign banker og find det bedste samlelån for dig.

Saml dine forbrugslån ét sted

Der er mange danskere der gennem årene har optaget dyre kviklån -og forbrugslån til høje renter, hvilket koster dyrt hver måned. Du oplever det måske som en stor belastning i hverdagen, da det kniber med at finde pengene til det månedlige afdrag.

Der er flere banker der tilbyder muligheden for refinansiering af din dyre gæld, så du kan få det hele samlet ét sted. Det giver en række klare fordele, du vil få glæde af som forbruger.

Refinansiering af forbrugslån er blevet en udbredt trend, hvor du har flere banker at vælge imellem, og hvor du kan opnå gode besparelsesmuligheder. Særligt hvis du i øjeblikket har lån til en høj rente. Jo højere renter du betaler pt. desto flere penge kan du spare på at refinansiere.

Fordele ved samlelån

Der er mange fordele ved samlelån og hvis du har mulighed for at spare penge på det, er spørgsmålet ikke om du bør gøre det. Spørgsmålet er snarere, HVILKEN udbyder du bør vælge.

DCDR.dk har opstillet en række af de primære formål:

  • Du kan spare penge, via en lavere rente
  • Du får et større økonomisk overblik
  • Du kan få en tilpasset md. ydelse, der matcher din økonomi
  • Du skal kun afbetale til én udbyder hver måned

Det er forskelligt, hvilke fordele der er vigtigst. For nogle er den kontante besparelse det største plus. For andre kan en tilpasset md. ydelse, giver mere ro på hverdagen, da man ikke skal kæmpe for at have penge nok til afdraget.

Samlet set, er der ingen tvivl om at samlelån er en fornuftig økonomisk beslutning. Du får ikke flere penge ind på kontoen, men du opnår kontante besparelser, der giver dig flere penge mellem hænderne i hverdagen.

Sådan gør du

Ansøgningsprocessen er helt ligetil, den eneste forskel fra den almindelige ansøgningsproces online er, at du skal markere formålet med låneansøgningen. Det sker enten ved at vælge “Samlelån” når du skal søge, eller ved at afkrydse et felt markeret med, “Formålet er indfrielse af gæld” eller lignende.

Behandlingstiden er generelt ikke mere end 1-3 hverdage, så du kan relativ hurtigt få afklaret dine muligheder og hvad bankerne hver især kan tilbyde. De bør ligeledes kunne give dig et indblik i dine mulige besparelse, ved at gennemføre refinansieringen. Og ellers kan du i hvert fald spørge til det, for hvis de kender dit nuværende omkostningsniveau, vil det være ligetil at finde differencen.

Ønsker du at læse mere om løsningen, kan du på Lån-oversigt.dk se mere om samlelån til indfrielse af gæld. Husk på det er gratis og uforpligtende at ansøge, så du kan altid sende en ansøgning afsted og efterfølgende vurdere, om det er noget du ønsker at gennemføre. Svaret fra banken, vil også gøre dig klogere på de besparelser du kan forvente.