Om os

DCDR.dk ønsker at være din foretrukne sammenligningstjeneste online, inden for lån, internet og hosting i Danmark.

Vi har fulgt det danske marked i mange år, hvilket har givet os en masse viden og information, om de forskellige udbydere. Vi ønsker at videregive dig alle vores bedste anbefalinger og give dig overblikket, afhængigt af dit udgangspunkt.

Undgå selv at skulle udføre al researchen af markedet, men besøg www.dcdr.dk, næste gang du skal finde det bedste lån, internetudbyder eller webhotel i Danmark.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer, blot udfyld formularen eller skriv til kontakt@dcdr.dk.

Vi har åbent man-fre mellem 9-16.

 

Om vores sammenligningstjeneste

DCDR.dk er en kommerciel sammenligningstjeneste, der dog modtager kommission for de kunder vi henviser til udbyderne. Det er sådan vores tjeneste fungerer og holdes kørende. Vi samarbejder altså med de udbydere du finder på hjemmesiden.

DCDR er en CO2-neutral hjemmesideDu må ikke forvente at vores oversigter altid giver dig et komplet udvalg af samtlige firmaer på markedet. Vi fremviser blot de firmaer vi samarbejder med, som dækker de forskellige brancher godt og bredt.

Du kommer aldrig til at skulle indtaste personlige oplysninger på vores hjemmeside, hvis primære formål er at give dig det svære overblik. Vi præsenterer dig for dine muligheder og giver dig vejledende anbefalinger, men vi tilbyder ikke rådgivning. Vi anbefaler du læser vores Vilkår inden brug af hjemmesiden.

Kontaktinformationer

DCDR.dk er drevet af Conceptu IVS.

CVR: 35676651

Mail: kontakt@dcdr.dk

Mobil: 26 25 14 07