Om os

DCDR.dk ønsker at være din foretrukne sammenligningstjeneste inden for online lån i Danmark.

Vi har fulgt det danske lånemarked i mange år, hvilket har givet os en masse viden og information, om de forskellige låneudbydere. Vi ønsker at videregive dig alle vores bedste anbefalinger og gør det enkelt for dig, at identificere den bedste løsning for dig.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer, blot udfyld formularen eller skriv til kontakt@dcdr.dk.

Vi er tilgængelige man-fre mellem 9-16.

 

Om vores sammenligningstjeneste

DCDR.dk er en kommerciel sammenligningstjeneste, der dog modtager kommission for de kunder vi henviser til udbyderne. Det er sådan vores tjeneste fungerer og holdes kørende. Vi samarbejder altså med de udbydere du finder på hjemmesiden.

Du må ikke forvente at vores oversigter altid giver dig et komplet udvalg af samtlige firmaer på markedet. Vi fremviser blot de firmaer vi samarbejder med, som dækker de forskellige brancher godt og bredt.

Du kommer aldrig til at skulle indtaste personlige oplysninger på vores hjemmeside, hvis primære formål er at give dig det svære overblik. Vi præsenterer dig for dine muligheder og giver dig vejledende anbefalinger, men vi tilbyder ikke rådgivning.

Kontaktinformation

E-mail: kontakt@dcdr.dk

Telefon: +45 42 90 90 49

DCDR.dk er drevet af Conceptu ApS.

CVR: 35676651