Om os

DCDR.dk ønsker at være din låne research online. Vi har fulgt det danske lånemarked i mange år, hvilket har givet os en masse viden og information, om de forskellige udbydere. Vi ønsker at videregive dig alle vores bedste anbefalinger og give dig overblikket, afhængigt af dit udgangspunkt.

Det gør en markant forskel, hvor gammel du er, hvad du tjener og hvilket lånebeløb du efterspørger. Vi viser dig lånemulighederne ud fra din situation og dine personlige præferencer.

Det er en vanskelig proces at skabe sig selv et overblik over lånemarkedet og dets mange firmaer. Hvem er billigst, hvilke krav har de til ansøgere og hvad kan jeg forvente? Mange spørgsmål melder sig og det bliver ikke nemmere at de mange økonomiske begreber; ÅOP, opstartsgebyr, debitorrente mv.

Undgå selv at skulle udføre al researchen af markedet, men besøg www.dcdr.dk, næste gang du skal finde det bedste online lån i Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer.

 

Vi er kun en formidler

Det er vigtigt at understrege, at DCDR.dk kun er en låneformidler og ikke udlåner penge selv. Når du udfylder en ansøgning hos de forskellige låneselskaber, vil du derfor skulle forholde dig til deres vilkår og betingelser. Alle steder vil det være gratis og uforpligtende at søge.

Du må ikke forvente at vores oversigter altid giver dig et komplet udvalg af samtlige firmaer på lånemarkedet online. Vi har valgt at fremvise et mindre antal firmaer som vi kan anbefale, ud fra din situation eller pengebehov. DCDR modtager kommission fra udbyderne, men vi er en 100 % uafhængig tjeneste.

Du kommer aldrig til at skulle indtaste personlige oplysninger på vores hjemmeside, hvis primære formål er at give dig det svære overblik. Vi præsenterer dig for dine muligheder og giver dig vejledende anbefalinger, men vi tilbyder ikke finansiel rådgivning. Ønsker du professionel rådgivning til hvad du bør vælge, bør du derfor kontakte en uvildig økonomisk rådgiver. Vi anbefaler du læser vores Vilkår inden brug af hjemmesiden.