Privatlån

Sammenlign privatlån online og find den bedste løsning. Du har gode muligheder for at optage et lån på nettet, hvor ansøgningsprocessen er enkel og hvor godkendelseschancerne er gode.

Ansøg gratis og uforpligtende hos alle udbydere.

 

Online privatlån – enkelt og ligetil

Der er mange fordele ved at søge lån hos diverse online banker, en af de mest væsentlige er, at det er enkelt og ligetil.

Dels enkelt at få overblik over mulighederne og hvad de forskellige udbydere kan tilbyde. Dels ligetil at ansøge, hvor du vil opleve fuld fleksibilitet i forhold til, hvornår på døgnet. Du kan ansøge 24/7 når det passer ind i din hverdag.

Ansøgningsprocessen tager 10-15 minutter at gennemføre og du får ofte svar inden for 1-2 dage. Det giver en hurtig afklaring på om du bliver godkendt eller afvist. Fleksibiliteten og den hurtige behandlingstid tiltager mange danskere.

De nye låneregler

Efter de nye låneregler pr. 1. juli 2020, er det tilmed blevet mere prisvenligt at søge lån online. Det skyldes særligt det nye ÅOP-loft på 25% og omkostningsloft på 100%, der sætter en klar begrænsning på, hvor høje kreditomkostninger du kan påføres som kunde.

Grundet de nye retningslinjer har mange online firmaer ydermere måtte tilpasse deres prisstruktur og forhold, for at matche de nye regler. Alt sammen til din fordel som forbruger, da de dyreste lån er fjernet fra markedet.

Privatlån er en udbredt lånetype i Danmark og over årene er online udbyderne blevet et stærkt alternativ til de store klassiske pengeinstitutter. Særligt hvis de har afvist din forespørgsel.

Hvis du har lyst til at vide mere om lånemarkedet, dine forskellige muligheder, online bankernes renter mv. kan du med fordel besøge SO Finans eller Laaneansoegning.dk, der har et indgående kendskab til online lån i Danmark.

Kom godt igennem tilbagebetalingen

Uanset hvor du låner penge henne, er det vigtigt at du kommer godt igennem tilbagebetalingen. Mange danskere får ikke betalt deres afdrag til tiden, og det kan medføre både rykkere og gebyrer.

Dertil er der mange danskere som har svært ved at overskue deres gæld og privatøkonomi, da de forskellige regninger og afdrag, skal betales på forskellige tidspunkter.

Et af de bedste råd vil være, at du får tilmeldt dine regninger til Betalingsservice, herunder afdraget på dit privatlån. Det vil gøre det markant nemmere at overskue saldoen på din konto, både aktuelt og fremtidigt. Det giver større transparens og klarhed over dit aktuelle rådighedsbeløb og hvilke udgifter der ligger forude.

Du kan samtidig være sikker på at huske alle betalinger, uden nogen går i glemmebogen. Vi kan derfor klart anbefale, at du benytter dig af Betalingsservice.