Lån med lav indkomst

Lån lav indkomst

Det kan være vanskeligt at lave lån med lav indkomst. Det er dine månedlige indtægter der skal bruges til at betale den månedlige ydelse, så jo mindre de er, desto kan du tilbagebetale om måneden. I banken har din indkomst uden tvivl mere at skulle sige, end hos online udbyderne.

På nettet har de færreste lånefirmaer faste indkomstkrav og dem der har, starter ved kun 150.000 kr. om året. En indkomst som de fleste danskere kan fremvise. DCDR ser på dine muligheder for at låne penge med lav indtægt.

Lån penge med lav indtægt

Der er meget forskel på at have en lav indtægt eller være helt uden arbejde. Dels i det signal du sender til långiveren og dels i dine muligheder for at afdrage på lånet. Selv et deltidsjob kan være nok til at få bevilget et forbrugslån online.

Hvis du har en begrænset indkomst, fra kontanthjælp, dagpenge eller deltidsjob, bør du have særligt fokus på udbydernes indkomstkrav. Særligt hvis du tjener mindre end 150.000 kroner om året. Hvis din indtægt ligger i dette niveau, vil vi specielt anbefale dig følgende udbydere:

  • Bank Norwegian – intet indkomstkrav, men fast arbejde
  • L’EASY – intet indkomstkrav
  • Zaplo – intet indkomstkrav

Bemærk, at selvom du opfylder alle udbydernes krav, kan du fortsat ende med at blive afvist. Det er ikke nødvendigvis en sammenhæng mellem dette og så at du bliver godkendt. Betragt det som en adgangsbillet, men hvor kontrolløren skal tjekke om du må komme ind.

Det vil være firmaernes kreditvurdering som afgører, om du bliver godkendt eller ej. Her spiller det naturligvis en rolle, om det går lidt eller mange penge ind på kontoen hver måned. Man kan kort sagt sige, at jo flere penge du tjener, desto større krav stille der til din privatøkonomi i øvrigt. Til at du ikke har stor gæld eller en skrøbelig økonomi.

Udbydere med lave indkomstkrav

Der er som nævnt visse udbydere med lave krav til din indtægt, som du bør kende til. Her kan du sagtens ansøge såfremt du opfylder disse:

  • Nordiclån – mindst 150.000 om året og mindst 20 år
  • Robotlån – mindst 150.000 om året og mindst 18 år

Der findes ligeledes udbydere med langt højere krav, skikkelse af Ikano Bank og Ekspres Bank, hvor du skal tjene henholdsvis 225.000 og 250.000 kroner om året. Der er altid forskellige niveauer og grænser. Dette understreger behovet for, at du får klarhed over DINE lånemuligheder. Noget vi hjælper dig med på DCDR.dk.

Kan kontanthjælp og dagpenge være nok?

Hvis din lave indtægt skyldes, at du er på kontanthjælp eller dagpenge, er det fristende at spørge om det er nok? Det korte svar er JA. Det kan sagtens være tilstrækkeligt, da satserne er ret høje og hvis din økonomi ellers er sund, kan det lade sig gøre. Men der er ingen tvivl om du er dårligere stillet, end danskere med arbejde.

Samtidig kan man diskutere fornuften i at låne penge på kontanthjælp eller dagpenge, da den ikke varer for evigt. Dit fokus bør derfor være på at komme i arbejde, af flere grunde. Men har du et pengeproblem nu og her, kan du sagtens få bevilget et forbrugslån online.

Søg om lån med lav indkomst online, hvor godkendelseschancerne er bedst og hvor du får svar samme dag.