Lån 400.000 kr.

Lån 400.000 kr.

Har du brug for et stort lån på 400.000 kroner? Det er rigtig mange penge og bør derfor laves med omhu. Det kan være banken og/eller forhandleren har afvist din forespørgsel. Eller du ønsker at undersøge mulighederne for at få en second opinion og se hvad online udbyderne kan tilbyde dig af renter.

Uanset hvad, har du mulighed for at søge lån på 400.000 online, men kun hos én udbyder. Det er lige nu kun Bank Norwegian der kan hjælpe dig, mens Santander Consumer Bank kan tilbyde dig op til 350.000 kr. Så måske de ligeledes kan være en mulighed?

Søg lån på 400.000

Når du skal låne 400.000 kr. skal du altid kunne opfylde en række krav. Hos Bank Norwegian skal du være mindst 23 år, have fast arbejde og dansk statsborgerskab. Du må desuden ikke være registreret i hverken Debitor Registret eller RKI.

Kan du sige JA til disse ting, har du gode muligheder for at blive godkendt. Netop fordi du søger et forbrugslån på 400.000 kr. skal du dog forvente, at du skal have en økonomi der kan bakke det op. Det kræver en solid indkomst og en sund økonomi, førend du bliver godkendt.

Normalt spørger online udbyderne dig ikke til formålet, men det bør alligevel være fornuftigt. Det kan være du vil bruge pengene på køb af bil, bolig eller store renoveringer i hjemmet. Scenarierne kan være mange og hvis banken har sagt nej, er Bank Norwegian m.fl. blevet et stærkt alternativ.

Bank Norwegian er eneste mulighed online

Der er sket meget på lånemarkedet de seneste 5 år og tidligere kunne du faktisk kun søge op til 300.000 kr. Siden er både Bank Norwegian og Santander Consumer Bank kommet på markedet, hvilket har givet dig flere og større lånebeløb at ansøge om.

Bank Norwegian er som nævnt din eneste mulighed lige nu og med renter der starter fra 8,99 – 26,81 %, er de bestemt et godt sted at ansøge. Det kan du altid gøre helt uforpligtende, hvorefter du kan vurdere deres tilbudte rente og vilkår. 400.000 kroner er mange penge, så du bør ikke optage lånet for enhver pris. Det hele skal være afstemt med dine forventninger, privatøkonomi og de omkostninger du pålægger dig selv.

Hvad siger banken?

De fleste vil tænke på banken som det første, når der skal laves et lån på 400.000 kr. og du bør gøre det samme. Vi antager at du er blevet afvist af dem, eller ønsker at undersøge andre muligheder, eftersom du er på denne side. Hvis ikke, bør du som minimum høre bankrådgiveren om de kan hjælpe dig.

Der er rigtig mange fordele ved at låne penge på nettet, men det er fortsat billigst i banken, i de fleste tilfælde. Samtidig har du mulighed for at låne med sikkerhed (modsat online), hvilket kan give dig endnu lavere omkostninger. Specielt ved store lån som fx. 400.000 kr. vil denne sikkerhed kunne have en væsentlig indflydelse på de samlede kreditomkostninger. Så det er værd at overveje.